Monology vagíny

Jitka Asterová

Jitka Asterová

Jako dítě se věnovala gymnastice a také krasobruslení v dětské lední revue. Po gymnáziu šla studovat Lidovou konzervatoř, odkud přestoupila na DAMU (absolvovala ji v roce 1984 - společně s ní byli v ročníku Karel Roden, Eva Holubová, Ivana Chýlková, Pavel Vítek atd.).

Poté hostování v pražském Činoherním klubu, v divadle Rokoko, v divadle Unglelt. V Redutě monodrama Celofán.

Od roku 2002 do roku 2011 uváděla na rádiu Frekvence 1 autorský pořad „Sexy život“. V současné době uvádí na TV Barrandov pořad „Prominenti“.

Filmografie:
- Čas sluhů (1989)
- Corpus delicti (1991)
- Krvavý román (1993)
- Šakalí léta (1993)
- Čas dluhů (1998)
- Vratné láhve (2006)

Televize:
- Řád saténových mašlí (2000)

Seriály:
- Hotel Herbich (1999)
- Ulice (2005)


TOPlist